Jag lånar ut henne

”…upplägget är mitt, makten är min”.

Jo har ordet:

Jag lånar ut El till vår vän.

Att vilja att den man älskar har sex med en annan ligger långt ifrån hur många ser på sex o kärlek. ”I den vanliga världen” handlar sex med någon annan om snedsteg som tas, om otrohet o svartsjuka. Har du sex med någon annan än din älskade då väntar kris o inte sällan en relationens-krasch.

Men för oss väntar ingen katastrof runt hörnet när vi har sex med andra. Tvärtom. Vi är båda överens om att sex med andra är en härlig lek att hålla på med. Vårt sex bygger på vidöppenhet, ärlighet o uppriktighet. Vi är två älskande som är ute på äventyr i sexmedflera-världen, ett äventyr som ger oss värdefulla insikter, om oss själva, o om vår relation.

Att låna ut den man älskar för sex med en annan är ett dominans/undergivenhets-spel o det bygger på trygghet o just öppenhet, annars fungerar det inte. Utlåning har absolut också med kåthet, med klassisk spänning o nyfikenhet på sex att göra, o det låter kanske som ett kyligt begrepp, men för mig är det inte det. Utlåning är ett behärskat men sexvarmt ord som handlar om tillit o om att våga släppa taget för att få vara med om något starkt o världefullt.

Att vår vän, som får låna El, förstår vad det handlar om är en förutsättning. El lånas ut men samtidigt lånas han in, till oss. Han är beredd att bjuda oss på en rik upplevelse, låter oss smaka på det jag o El vill ha tillsammans, vår dynamik, o vi känner tacksamhet för det han gör. Han är vårt verktyg- vilket kan låta förringande, men det är det inte, det är respektfullt menat, sagt med en kyss på kinden.

Det som ska hända mellan El o vår vän har jag lagt en plan för, visserligen i samråd med vår vän o med El, men upplägget är mitt, makten är min.

Men utlåningen handlar för mig också om compersion. Scenariet är ett som jag hoppas att El kan få ut mycket av, njuta av. O njuter hon, då njuter jag. Förlorar hon sig i en härlig känsla, då gör jag också det. Compersion. Så på det sättet möts sexmedflera-världen o bdsm-världen i utlåningen. O jag är särskilt glad för dom gånger när dom två världarna får smälta samman o berika varandra.

Han lånar mig

”…en aspekt av dominans och undergivenhet”.

El har ordet:

Som en ägodel, bestämmer Jo att jag ska vara tillgänglig för en annan man. Han har fått mandatet, makten att låna ut mig. För att kunna lånas ut förutsätts det att det finns en grad av maktförskjutning i relationen. En aspekt av dominans och undergivenhet.

Det handlar inte bara om att jag ska ha sex med en annan, det handlar inte så mycket om närhet och kontakt. Inte heller om att jag är fri att ha sex med andra män hur som helst. Eller att jag ens vill det. Detta är styrt och kontrollerat. Lekfullt konstruerat. Jag ger ifrån mig kontrollen till Jo som ber vår vän att handskas med den.  

Jag ska lånas ut till en man som vi träffat flera gånger och börjar känna ganska väl. Han är en person vi litar på och som är helt införstådd med vad ”Utlåning” betyder. En man som förstår att detta är lika mycket något mellan honom och Jo som mellan mig och Jo. Och mellan mig och honom.

Mannen känner tacksamhet över att få låna mig. Jo känner delaktighet trots att han inte kommer vara fysiskt närvarande, han medupplever både med mannen och med mig. Han får en stark lycka-medkänsla. Blir mentalt lust-triggad. Och jag får spänning, upplevelse och stor tillfredställelse av att ge till de andra.

Jo har noga tänkt ut ett scenario som han tänker att jag kommer vara bekväm i. Han vet att det inte är intressant för mig med ”bara” sex. Jag är uppriktigt sagt inte så intresserad av att ha sex med andra män än med Jo om det ”bara” är njutning och närhet som är målet (det har jag svårt att känna utan den hemliga ingrediensen…)

Nu kommer mötet mer gränsa till en bdsm-session, med sex som en självklar del. Och det lockar mig. Det skrämmer mig men bara så mycket så att det förstärker spänningen. Jag är ändå trygg med situationen. Förväntansfull.

Jag lånar henne 

”…förtroende, generositet och en massa kåthet”.

Vår vän har ordet:

Jag får låna henne. Ha henne en stund för mig själv. Det är rätt stort, faktiskt. Det är ju så mycket som ska till. Generositet och förtroendet, inte bara gentemot mig, utan även de två sinsemellan.

De litar på mig, de litar på varandra. De vill bjuda mig på det här lika mycket som de vill bjuda varandra.

Det är som en trekant fast det bara är två personer i rummet. Den tredje, den som lånat ut, är närvarande ändå. Atmosfären där och då är beroende på den öppenhet och välvilja som har gjort det hela möjligt.

Det är inget smusslande, inget ”gör vad du vill för jag bryr mig inte”. Det är en kontrollerad frihet, en övervakad öppenhet där förutsättningen är att alla vet allt från början till slut. 

Jag vet vilka önskemål som finns från deras sida, vad som är okej för alla och vad som inte är det. Det är upp till mig att förvalta det och göra det bästa av det.

Det är en förbannat häftig känsla av förtroende, generositet och en massa kåthet.

Det är banne mig stort. På riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s