Penetration-sensation

Vad ligger egentligen i penetrationssexet? (O för enkelhetens o tydlighetens skull så pratar vi nu om det klassiskt omslutande sexet där en kuk på något sätt är inblandad i vaginalt eller analt sex).

Vad gör det överjävligt överljuvligt (åtminstone ibland…) att låta fittan få ta emot en kuk, att låta kuken få ge sig till en fitta? Har det nåt att göra med den lilla stunden innan, den typ tonåriga förväntan som väcks, åh nu ska det ske!…Inte som nån kröning av sexakten, men för att det ända sen vi var tonåringar känns som ett steg att ta, nåt som man är rätt säker på nåt sätt kommer få det att fara iväg i en. Hur kommer det kännas i min fitta o kropp, i min kuk o kropp? O om man dyker djupt ner i känslan, vad finns där? Att låta sig penetreras, o att penetrera, att låta sig omslutas, o att omsluta, är kanske att säga: nu låter jag dig äga mig, nu låter du mig äga dig. O munnen kan ju vid den typen av sex också vara tillgänglig, så kyssar är också möjliga, en tunga får också leka sig in i leken. Jag erövrar dig alltså på alla sätt, jag tillåter dig att erövra mig, på alla sätt. O nej, penetrationssex behöver såklart inte vara hård sex men kanske det ofta i vår sexmedflera-värld ändå blir mer sexuellt än sensuellt. Skogshuggaren kliver fram o visar var sexskåpet ska stå. Bom bom bom! Som ett sexuellt ställningstagande, möjligen delvis för att det har med en simpel fortplantningsinstinkt (i alla fall om vi pratar vaginal sex) att göra. Nu jäklar är det slut-tassat, dags för sex på allvar.

O ja, vi tycker mycket om penetrationssex.

O ja, det måste få vara del i vår sexmedflera-värld.

Men- om vi tänker oss en sexfest där det inte ingår?

Men hallå!..Varför ska vi inte få åka alla attraktioner på tivolit? För att det kanske händer något spännande om vi låter vissa attraktioner vila… Men vi älskar ju CrazyJetStream! Jo, men upplevelsen blir kanske annorlunda om det bara får vara den gamla träkarusellen med sina stilla guppande trähästar som gäller för oss ikväll. Kan vi inte åtminstone prova?

Kan ett uteslutande av penetrationssexet leda till ett annat fokus? En annan sensuell medvetenhet? Mer sensualism? Mer suktande? Hångligare? Som när man tar bort vissa delar i sexet, för att förstärka andra. Som att täcka för ögon eller öron. Något händer då definitivt med våra sinnen.

På sexfester har vi märkt att det för kvinnor inte är så viktigt att hävda sin straigthness. Kvinnor låter sexet flyta lite mer hit o dit, bland kvinnor o män. Men även straigtha män kan i stundens hetta ”glömma” sin straigthness o ta en kuk i munnen eller kyssa en man, det händer. Men dom skulle aldrig tänka sig penetrationssex, det är en gräns som straighta män ofta är mycket medvetna om att aldrig passera. Men om den gränsen inte ens existerade? Den finns där inte ens som möjlighet. Skulle straighta män då bli än avspändare gentemot varandra? Skulle vi alla i högre grad förvandlas till Situationssexuella. Vi upptäcker kyssar, oralsex o händer på hud, på allvar. Vi är inte på en stege på vilken vi måste klättra mot Penetrationssexet. Vi svirrar runt o dröjer i det som händer. En sant situationssexuell stund, utan mål.

Jo kanske det skulle leda till mer sinnlighet. Mer sexighet. Kanske det hos oss o våra sexvänner också kan växa en känsla av befrielse, när vi tvingas se förbi begäret att ge o ta emot en kuk i något som inte är en mun. Något nytt kan hända.

(vi vill rikta ett tack till bekanta som hjälpt oss att penetrera (ho ho ho…) det här ämnet o bidragit med tankar).

3 reaktioner till “Penetration-sensation”

 1. Penetrationen är ju ofta förknippad som det ultimata slutet på sexet. Men sällan är det den del som skänkt mest njutning, sannolikt pga min vestibulit som orsakat smärta vid penetrering.

  Gillad av 1 person

  1. Ja, och det är verkligen en anledning till att det är viktigt att vara öppen för att sex kan vara så mycket. Ett perspektiv som flera borde vara medvetna om. Tack för din kommentar!

   Gilla

 2. Tack för era reflektioner! Har erfarit att när man är ett par bestående av en man och en kvinna som inte kan ha samlag av fysiska orsaker blir det lite av en utmaning att hitta det ”heta” i sexet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s