Jag kommer ihåg när vi var härliga

eller Välkommen till Sommarbarnveckor

”Tar du tre påsar grillkol!- eller nä, briketter!- Men varför tog du så små champinjoner, hade dom inte dom där grillchampinjonerna, vi skulle ju göra spett- dom små ramlar ju av!…”

Jag kommer ihåg när vi var härliga. Vi bollade kyssandet av henne mellan oss, blandade tungor, blandade läppar, alla munnar smakade fitta.

”Har vi inga kakor med? Varför har vi inga kakor? Ni får ju kaffe, varför får vi inga kakor?”

”För vi skulle ju bara ta ett snabbt dopp!”

”Varför har ni kaffe då ra, om vi inte får några kakor?!”

Jag kommer ihåg när vi var härliga. Jag såg dig med honom o jag undrade om du tyckte det var skönt att knulla så snabbt, pang, pang, pang, jösses vilken rushknullare, som att han skulle med tåget. Nej jag var säker på att det inte helt var din grej. Men jag var också säker på att det var mycket långt ifrån obehagligt…

”Varför är det så varmt i bilen, jag döööör!”

”Det är sommar. Njut av värmen”.

”Jag njuter inte, jag dör säger jag ju! Varför är det så varmt?!”

Jag kommer ihåg när vi var härliga. Hon vände rumpan mot mig, men nä du, nåt bakifrån-knullande ville jag inte veta av, utan jag vände på henne, o ner på rygg o så in i henne. O du kysste henne samtidigt. Hon kunde knappt andas o så ville hon ju ha det.

”Klockan är över tio, nu får ni borsta tänderna-”

”Vi har sommarlov”.

”Men det är väl ändå bra att vara pigg imorgon? Snälla, borsta nu-”

”Vi har sommarlov! Vi behöver inte vara pigga, vi är lediga!”

”Men VI vill gå o lägga oss-”

”Men gör det da, klockan är ju bara tio!”

”Hon är ÖVER tio-”

”Vi har sommarlov!”

Jag kommer ihåg när vi var härliga. MMMF, vilken ljuvlig bokstavskombination. En pulserande intensitet. Ett uppskruvat knulltivoli där alla har åkband. DP, ännu en bokstavskombination som gör gott. O efteråt: Post-sexigt lugn, småprat o pust med vin o melon. O nånstans ifrån så smög sexet igång igen, smög sig på…för att snart kasta sig över oss igen som ett revanschsuget rovdjur!

”Nu vill jag direkt hem o prova min nya leksak!”

”Aha!…” (leende, mmm ”leksak” mmmm, va kan det vara för läcker grej?..)

”Min kantgräsklippare alltså. Du kom ju inte åt överallt med gräsklipparen, den här kommer göra det skitsnyggt!”

Jag kommer ihåg när vi var härliga. Du var verkligen med henne o jag kände ingen gnutta av sting i mitt bröst. Bara: fan va härliga ni ser ut!…Compersion-nivån nådde max. Ja helst av allt ville jag vara med dig o henne, dyka rätt in i det ni har- men jag lät er närhetsknulla ett tag, ni såg ju sååå härliga ut!…

(”Varför är jag så trött?…”)

”Mamma jag är hungrig!”

(”Jag är trött…Varför är jag så trött?…Trööööötttt…”)

”Hörde du? Jag är hungrig!”

(”Hur fan kan jag va så jävla trött?…”)

”Blir det hamburgare? Ska vi grilla?- Nej va är det här! Jag sa inte Dillchips! Jag sa Sour Cream and Onion! Åååååh!…”

(”Sova, sova, sova…”)

Åh nej! Vi glömde grillkolen!”

”Lugn bara lugn, vi köpte grillkol. Nej tre påsar briketter!”

”Puuuuh, vilken tur!…”

”Jag hatar faktiskt Dillchips!…”

Jag kommer ihåg när vi var härliga. I augusti blir vi det igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s