Hur blir man kåt här då…?

Första gången vi gav oss ut i bredvid-världen hamnade vi på en klubb. Som ett förstasteg är det nog en bra väg att gå. Man kan liksom vänja sig vid Världen, se människor som knullar- bara en sån sak!- se FLERA människor som knullar, se redskap o gungor o andra saker som går å använda för att plussa på upplevelserna. Möta människorna lite på håll. Välja att betrakta, mer än delta. Nej vi var inte chockade, det var bara rätt mycket att ta in o försöka förstå. O mitt i det där, hamnar vi i en gynstol (bara det är ju en smula märkligt första gången man ser den: en gynstol, är det verkligen sex det, det slår ju an ”sätta in spiral”o ”läkarbesök”?…Som väl ioförsig för många väl också kan slå an sex…) Nåväl, El o Jo o en gynstol, gnyenden o stönanden o skrik! från rummen intill. O Jo fäller en sedan ofta citerad replik: ”Hur blir man kåt här då…?”

O varför vi ofta återkommer till den där repliken, är ju för att vi båda är av samma sort o den där känslan av ”…oj va gör vi här, ska vi verkligen ha sex här?…” infinner sig. Ingen av oss kliver rätt in på en klubb eller på en fest, med lusten rätt upp på hundra. Nej snarare mer av, ”Jaha då får vi se om vi kan jobba upp känslan, det kommer nog ta ett tag oj oj..” Runt omkring oss ser vi män med ståkuk i samma stund som dom sagt Hej. Aningen svårare att bedöma när det gäller kvinnorna, men av ljuden o engagemangen att döma så kan även kvinnor ha en väldigt kort startsträcka, det har ingenting med genus att göra.

Vår längre startsträcka har ju inte att göra med att vi inte vill, att vi är obekväma o på riktigt hellre vill hem till en film i soffan (även om vi ofta viskar en annan väl använd replik till varandra när vi är på väg in på klubb eller fest: ”Jag vill heeeeeem…”- men det menar vi ju inte, men känslan kan vara sån! Vi är två små lamm på väg in i en vargkula!) Nej vi behöver bara helt enkelt tid o sensualism. Vi behöver låta upphetsningen vakna. Det finns ett uttryck, ”responsiv lust”, som innebär att man inte känner upphetsning o lust förrän man upplever faktisk njutning. Det var skönt att inse att det finns ett beskrivning av oss. Diagnoser är ju ofta en lättnad. Dom här med direkt ståkuk o dom som skriker o stönar efter en minut har något som benämns ”spontan lust”; en tankeimpuls hos dom leder till fysisk upphetsning o då vill dom raskt som attan ha fysisk stimulans. Inget är fel, det finns utrymme för oss alla. Vi med responsiv lust är sannerligen inte mindre sexuella än andra, vi behöver bara smygas igång, triggas. O när vi väl är upptriggade, då tar vi oss an er andra med storm, så var beredda!

Så, budskapet till er som kan känna er lite awkward i början: gör inte det. Ta det lugnt, vänd er mot varandra, hitta till känslan med kyssar, med slick o nafs på bröst, nackar o örsnibbar, försök hitta till det där ni har när ni är själva, det där egna fantastiska sexet, där har ni nyckeln till sexmedflera, där är väldigt bra att börja. Då finns en god chans att hålla stressen på avstånd. För inte har väl stress o lust nånsin hört ihop?

En reaktion till “Hur blir man kåt här då…?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s