Vet du hur jag visste att du haft penetrationssex?

foto Bianca Gerasia

Inom BDSM finns uttrycket Eftervård. När man har varit med om något så känslomässigt o fysiskt krävande som en BDSM-session, så behöver man hjälp att landa o att samlas ihop igen, man behöver ömhet o prat om det man varit med om.

Något liknande finns i sexmedflera-världen.

Det kan ha varit en fantastisk kväll på en sexfest, ett enda pärlband av lyckträffar o härliga möten, en bella notte full av stäm. Det prat som uppstår när kläderna åker av, o under duschen innan man stupar i säng, är lätt o kul, små minnen från kvällen poppar upp, ”Vet du hur jag visste att du haft penetrationssex? Din kuk smakade kondom”. Man mår bra, kanske tillomed lite hög, men man är ju trött o omtumlad, man blir ju det när man tagit emot andra människor på alla möjliga sätt, kyssar, sex o prat, skratt o vin. Vi har insett att en sån kväll, trots att den varit lyckad faktiskt kan ses på som ett slags förspel. Kvällen får oss att förstå skillnaden mellan vårt eget sex o vårt sexmedflera-sex. Det förra bottnar i vår kärlek, det sexet far iväg åt alla håll, högt o djupt, det svämmar över alla breddar. Okontrollerbart o med en fullständig ihopblandning av allt som är vi. Sån är känslan. Sexmedflera-sexet är världens härligaste hobby. Inte förringande nänä, vi är ju glada över att dela den hobbyn, men den är ”bara” just det, något härligt extra. Enkel i all sin komplexitet. O Eftervården efter en lyckad kväll är ofta vårt eget sex. Det är för oss att samla ihop oss i varandra.

O om kvällen bara varit halvbra? Ja vi hamnar ofta där ändå, i vårt eget sex, ja behovet av det är ju ännu större efter en halvbra kväll. Men först har vi behövt prata. Vad var det som gjorde kvällen till bara halvbra? Hur uppstod ensamhetskänslan- om det var den som kom? Hamnade någon av oss vid sidan av? Dom nya steg vi tog ikväll- om vi tog några- hur kändes dom?

På en mindre sexfest: Jo betraktar El en aning på avstånd, när Piff o Puff (två män som sexpysslar tillsammans helt enkelt) tar sig an El på alla sätt o vis- vaginalt o oralt! bom bom bom!- o där! skiftar Piff med Puff, hej o hå va det går! Jo har en kväll när han inte är helt närvarande, inte riktigt Där- o det är ok att känna så ibland- han vill helst mest betrakta o begrunda det som händer. Jo o El hade pratat om det som nu händer El med Piff o Puff, innan, alltså El’s sex med andra män, lite på egen hand, o nu blev det läge att uppleva det.

Pratstunden i badrummet hemma efteråt är Eftervården. Den handlar om förväntningarna vi hade, upplevelsen o hur det känns nu. Ihopsamlandet är viktigt. I fallet med Piff o Puff så kom vi fram till att ”Njäää…” o av ett par olika orsaker. El’s kluvna känsla inför det faktiska sexet. Det är inte riktig det som är hennes grej, inser hon. Det är för lite sinnligt, för lite av kyssar, hångel, för lite av sexröra, för mycket bara bom bom bom! O vidare: som att vi lite tappade bort varandra där. Vi kan absolut ha sex med andra, med ett avstånd emellan oss, behöver inte hålla varandra i handen. Men vi vill inte uppleva känslan av att bli lämnade själva. Vi måste känna den andras närvaro, om än bara mentalt. Det kom fram i pratet efteråt. Vi känner att ingenting vi gör är farligt. Vi kommunicerar det härliga, o vi ger oss aldrig om något skaver för det är då vi lär oss saker om oss själva och varandra.

Sen har vi vårt eget sex o är oövervinnerliga.

4 reaktioner till “Vet du hur jag visste att du haft penetrationssex?”

 1. Klockrent igen!
  Eftervården med eget sex och prat den är a och o.
  Ibland kan man även behöva ” mellanvård” under en kväll.. På den förra klubbkvällen vi var på så hamnade vi alldeles för långt ifrån varann.. medan han fortsatte i en lek jag vart med i gick jag iväg för att dricka vatten.. men fick då en invit av en man och kvinna , följde dem, mötte upp min man som då var på väg till mig.. han skulle bara ta en dusch och komma till rummet vi var på väg till…. mannens fru ( i paret jag följde med ) började leka med en annan man i rummet bredvid så det blev bara jag och han i sängen. När min man då var på väg in blev han tyvärr stoppad av en vakt, då det inte får vara två män med en kvinna i den delen…
  När jag hörde att han ropade så avslutade jag och letade reda på honom , vi pratade och sen behövde vi samla oss tillsammans i ett rum innan vi kunde fortsätta kvällen. Blev som alltid skönt sex och mitt efterföljande vrål då han som känner mig bäst stimulerade fram en, två flera superorgasmer 💥
  Sen kunde vi fortsätta kvällen vilket blev i det bästa rummet.. där rörorna bildas 😍

  Gillad av 1 person

 2. Intressant inlägg! För och eftervård inför ett äventyr är jätteviktigt för oss också. Helst både och men iaf eftervården. Det ska hela tiden kännas att det är vi även om det kan bli sekvenser på avstånd från varandra under kvällen. Så helt klart är detta A och O för lyckade träffar. 👍😊

  Gillad av 1 person

  1. Ja just så, det är alltid alltid Vi. I alla lägen. O på tal om lyckade träffar så är det ju just det som är så viktigt, att par vi träffar, eller singlar, att dom ser på oss som Ett Par, det är alltid Vi. Inte alltid det känns. O då faller det ju. Hmmm…Är nog ett korn till ett kommande inlägg där…😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s