Vi vill ha sex med flera! Men…hur börjar man?

bild tagen från podden Sex on the Brain with Amory Jane

Vi valde att gå på klubb. Vi tänkte att vi där kan välja själva vad vi har lust med, kanske hålla oss på avstånd o känna in, ja allt som har med att Ta Det Lugnt att göra. O det blev bra. Bara det att se andra knulla lite här o var är ju nåt att vänja sig vid. Så, gå på klubb, bra start. Ta det i sin takt.

”Men tänk om man träffar någon man känner då?!”

Men ni är ju båda där? Vem ska skämmas? O måste någon göra det? Se det som en hemlighet ni delar. Typ oj oj, blink blink.

Vi träffade några som inte började med klubb utan med vänner. Dom förvandlade alltså textila (påklädda) vertikala vänner till icke-textila, horisontella. Eller vännerna blev till bådeoch. O vi tyckte först att det lät märkligt. O modigt. Sex med några man känner väl, kanske sedan länge? Man har haft födelsedagar ihop, dagisbarn, gymträning o delat sorger o roliga saker, dom skulle man nu kyssa, slicka, suga av o knulla med?

Jag, El, har en nära vän som är nyfiken på den här världen. Men hon vill inte ut i den själv. Hon vill känna sig trygg, göra det ihop med någon. Kan vi två bli dom hon håller i handen när hon kliver ut i det här Äventyret? Första spontana reaktionen är Nej. Vi fnissar åt tanken o säger Nej igen.  Man ligger inte med en nära vän!…

Men- varför inte, egentligen?…

Om man ser sex som något härligt att dela med bra personer, varför kan man då inte dela det med såna som man verkligen vet är bra personer? Som man djupt tycker om? Borde inte det kunna bli en väldigt kul sak att ha ihop? När vi fortsätter prata om det är skrattet hela tiden nära. För vem är det mest konstigt? Nu har jag, Jo, sex med din nära vän. Eller: nu har jag, El, sex med min nära vän. Eller, det mest troliga: med gemensamma härliga krafter tar vi, El o Jo, nu oss an El’s nära vän!

Kanske inget är konstig inser vi, när tanken landar. Det blir kanske mest av allt nåt riktigt kul att prata om framöver, vänner emellan.

Men, skratt…teorin är så mycket enklare än praktiken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s