Sexröran

Allting handlar ju bara om vad man går igång på. Det är bara smak o tycke. Så när vi säger ”gärna det” men ”inte så gärna det” då har det inget med rätt eller fel att göra, ju, absolut inte.

Det sex som ofta mötte oss när vi klev in i den här världen, på större fester o på klubbar, var inte sexröror. Men va är en sexröra? Sexröra är det vi föredrar. Sexröra är för oss att inte bara ”banga på”. Vi minns särskilt en tidig större fest där tjejerna låg som uppradade o männen stod o ja, ”bangade på”. Vi såg inga kyssar (vår grej!), inget hångel (oj, vår grej!) inga 69or (yes, det har också blivit vår grej!) nej bara män som stod, o kvinnor som låg på bänkar o biljardbord, på alla ställen där dom kunde ligga i rätt höjd för att ”bangas på” bakifrån- ok, visst, ibland låg kvinnan också på rygg. Inte en enda man låg ner, bara en sån sak.

I sexröran så är man inte på ett bord, nej inte gärna heller på en säng, man är helst på en madrass på golvet så att man lätt kan flyta runt. O som ”röran” antyder så blir det rörigt som bara den. Det är inte det minsta noga vems mun man kysser, vems kuk man suger, vem man knullar, om man sitter eller ligger, eller är ovanpå eller under. Allt får bara hända. ”Oj, här kom en mun, va härligt! Wow här kom en till! – o en kuk, yes! Hon vill sätta sig över min mun, ja välkommen!” O i bästa fall, med dom bästa rörorna, så inträffar ett slags flyt, ett gung som nästan är som musik (mmm lite pretto men sant!) Det är inga hårda skarvar, det ena går över i det andra, sömlöst på nåt sätt, o det skrattas lite, det stönas- o plötsligt så är det någon som knullar hårt, ”bangar på”, det är ju inte fel i det här, bara det inte blir det enda sexet som ska vara. Antagligen handlar det mest om att inte begränsa sig, förminska sig.

Brukar du kalla dig straight eller bi- så ge upp det, det spelar ingen roll. Tillåtande, är ihop med Sexfriendly, två grundord. Vi vill så gärna röra oss bort från det heteronormativa. För även om det vi tycker så mycket om med den här världen, öppenheten o lusten att få prata om allt, göra allt, så har det ändå visat sig vara mer heteronormativt än vi kanske trodde. Det förvånade oss i början men är kanske inte så konstigt när man tänker på det, denna värld speglar ju samhället i övrigt, även om den är lite vid sidan av…Men oj vad vi har lust att rucka på det. Låta det öppna som vi gillar gälla även sätten vi har sex på. Är du man o det dyker upp en kuk framför dig, sug på den ihop med den du älskar, det är kul! Varför säga nej till något nytt- om det är det- prova! Det måste inte kännas himlastormande, men kan bara vara något att dela med någon som du har nära. Ja du kanske får börja ifrågasätta din sexuella läggning. Spelar roll! Din tanke om din sexuella läggning, gör dig bara mindre än du är! Ingenting är faktiskt farligt. Du är på ett tryggt äventyr. Låt oss ge oss hän o uppleva. Sen fortsätter det roliga, för då kan vi prata om det, skratta o be om att få vara med om det vi upptäckte att vi gillade, igen…

2 reaktioner till “Sexröran”

  1. Great! What you define the tube is exactly what I am always looking when I decide to have sex…conventional sex is not my staple anymore…I’m talking only about etero sex or omo sex…this is not the important thing what I am looking is the fluid passage from one person to an other and then another again..as you described…fantastic. this is the magic!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s