Sex med flera? Varför tveka?!

bild på oss

Häromkvällen, i en liten paus i en sexröra, efter att händer, massa hud, kukar, munnar, fittor, kyssar o knull fått härja fritt, så såg vi alla på varandra. O vi log. Rödblossiga o blankmunnade var vi, o fånigt leende. Troligen hade vi samma tanke i huvudet: tänk va vi får vara med om va? Just så: tänk va vi får vara med om!

När vi bestämde oss för att kasta oss ut i det här Äventyret så visste vi inte vad som skulle komma. Lockade, som barn inför den häftigaste åkattraktionen på tivoli, men visst fanns det också en rädsla, som inför alla stora, nya saker man står inför. Vad kommer det göra med oss? Hotar det oss inte? Räcker vi inte för varann? O den frågan får vi alltsomoftast: ”Har ni det inte bra ni två?” Jo. Det har vi. Men vi vill ha mer. Vi är väl giriga på livet helt enkelt. Sex med fler är ingen ersättning, det är bonusen. Sex är en härlig sysselsättning man kan ha ihop, så ser vi på det. Sex är inget heligt. Ha sex på alla sätt du vill o som känns bra. Det sex som bara vi två har, det tar oss ut i nåt enormt, ut i rymden. Det sexet är vår kärlek som pratar. O såklart det viktigaste sexet.

Men varför ska vi bara ha det viktigaste sexet? Det sex vi har med andra utmanar oss o utsätter oss.

Men varför vill vi det?

För att det är härligt.

Men också för att vi får syn på oss själva på ett sätt som vi inte skulle fått annars. Vi får gammalt skräp att virvla upp, saker som skam blir synliga. Hej skam, vad vill du? Ah du vill påpeka saker som du tycker är fel, saker jag gillar att göra men ska må riktigt dåligt av?

Fundera på skammen o lägg den åt sidan. Det du sysslar med just nu, det är sex med flera o det är jääävligt härligt o spännande. Så lev skamlöst.

Men!

Kommunikation, ok?

Vi tror att dom flesta som sysslar med sex med flera skulle gå med på att Kommunikation o Uppriktighet är grunden.Vi vill prata ärligt om det som känns, det som kändes härligt, det som kändes mindre härligt, det som kanske gav ett sting av svartsjuka i bröstet. Prata, prata, prata. O prata mera. Låt aldrig en konstig känsla bli liggande. Har en tanke väckts, prata om den, lufta den. Övervinn skräcken- om ni känner den- ihop, o ni kommer över på andra sidan. Där finns tilliten. Där har ni blivit starka ihop. Den du älskar, som knullade med andra ikväll, sög andra kukar, slickade andra fittor, den kommer inte lämna dig. Den hade det bara härligt, precis som du. Det kan ni prata om, det blir kul att ha ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s