Vi ska tillsammans bli sexmedfleravärldens New York!

Veckorna har gått- eller är det kanske tillomed månader?...

Dagarna har fyllts upp av jobb, flyttbestyr, pengatankar, hotande räntor, Marknaden, skenande matpriser o som sur grädde på det trista moset: Putin-galningens framfart i öst, ihop med mörkret o kylan, med en mars månad som aldrig är att lita på. Visst var det en svag doft av vår där nånstans i början av mars?- sen kom käftsmällen med kyla o snöstorm o man undrade vafan man hade gjort för att förtjäna det där?! (”Knullat runt, o levt övermåttan syndfullt”? Ja ok, om det är så, då får det väl vara värt det då...)

Sammanfattningsvis: tråkiga saker, mot en fond av världsläges-oro o ruggmörker.

Sexmedfleravärlden, o allt den innehåller, har för oss under en tid tvingats spela mindre roll, den har liksom trängts undan, har inte riktigt fått syre. Nej allt har inte varit becksvart. Eftersom vi håller på att flytta så finns det ljuspunkter med att vi anar det som kommer sen. Men nog har kroppen känts en smula bortkopplad, o dom lockande sexideérna har inte velat ta form. Dom har i mångt o mycket ersatts med praktiska saker, o logistiska utmaningar. 

Men jag kommer att tänka på Alfons Åbergs farmor (o visst är det fint hur hon kan få en plats i en sexmedflerablogg?!) o hennes jävligt irriterande mantra, när Alfons har det trist dagarna efter jul: ”Tråkiga saker finns till bara för att man ska märka skillnad när det roliga kommer sen”?

Är det så?

Om lössläppta sexfester, roliga dejter o lockande scenarier rullar på som glittrande pärlor, utan avbrott, riskerar vi då att bli blasé? Skulle vi missa att helt uppskatta det fina vi får vara med om, om vi hade en ”Måndag hela veckan”-loop av blandade sexäventyr? Vill det till en dos tristess för att vi ska fatta hur lyckligt lottade vi är? Är det så lusten vaknar, efter dom här andra kropparna o allt dom kan komma med?

Så ofta som vi slås av att det lockande handlar om kontraster.
Är det så i det här fallet också?
Tråkigt o tungt o praktiskt, kontra: härligt o lätt o ljuvligt meningslöst.

Så vad kommer snart hända då?
Vad är det Alfons farmor tänker ligger på lur, om hon nu skulle vara sexmedfleravärldens grand old lady?
”Vänta bara, ni ska få se vad som händer, när det roliga börjar...”

O vi anar vad hon menar.
När den här perioden av tråkigt är över, då kommer det sammanfalla med att mars månad ligger besegrad. Våren går inte att stoppa. Jo visst kan april komma med bakslag den med, men dom är klena, som en myras försök att boxas.
O där står vi. 
Axlarna har åkt ner. Jackan är uppknäppt. Lättheten fyller oss. O vi kommer säga ja till allt. Flörtandet blir vilt o bångstyrigt. O vi småspringer till varenda sexfest: ”Do you remember FUN?!” Våra kyssar ska vara mer berusande än nånsin- nej ni behöver inget vin! Vårt hånglande ska kännas som om det var vi som uppfann själva hånglet. Vårt knullande ska få bort alla era känslor av FOMO, ja det kommer vara uppenbart att det är just här o just med oss ni måste vara! Vi ska tillsammans bli sexmedfleravärldens New York!
 
Jag menade inte att skryta, det fattade ni nog. Det var bara ett försök att beskriva känslan av när en grådammig puppa spricker- o två sprittande fjärilar fladdrar ut, beredda på allt.

Så jo, tråkigheten förtjänar väl ett tack.
Men det ska bli skönt att skita i dig.

En reaktion till “Vi ska tillsammans bli sexmedfleravärldens New York!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s