2022 års julkalender. Lucka nummer fem.

”Three-way-kisses”.

Trångt o lite bökigt, ja. Men underbart o smått knasigt. Mycket tunga, många läppar, leenden på gränsen till skratt. Oskyldigt på ett sätt, för det är ju bara kyssande, men ändå så sexigt, för det att vi är flera. Kyssar brukar ju vara som en dans mellan två, men det här är ännu mer av lek, kanske ännu mer av sex?...Sexmedflera börjar fint med kyssmedflera. Tungor o läppar som inte helt vet vad dom vill, men dom vet ATT dom vill, dom har gett sig in i leken. Munnar som är som kön. Blanka, fuktiga, sugna. På vad som än dyker upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s