2022 års julkalender. Lucka nummer fyra.

”Halvsov-sex”

Det är sent. Hon o han i säng. Dom är för trötta för att ha sex (trodde dom jallafall...) men dom vill ha närhet: dom ligger sked, han bakom henne. Kanske dom somnar till- är det den lilla sömnstunden som gör att det trots allt vaknar i dom? Hur det börjar är oklart- men det börjar. Han rör sig mot henne, hon rör sig mot honom. Han får hårt stånd o söker sig in mellan hennes lår...O DÄR kommer han in i henne, hon omsluter honom med fukt o värme, ser till så att han kommer djupare, så vill hon ha det o han är inte negativ. Andhämtning. Nej dom var inte för trötta. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s