Hård o våt

Kära rookie, som du har längtat, fantiserat o suktat. Det var en dröm- men nu är det verklighet: Du är på en Sexfest! Du ska äntligen få ta dig an personer med samma lust o förväntan som du har. O dom ska få ta sig an dig- o du välkomnar varenda en! ”Här är jag, visst, en rookie! men en fucking fucker! o jag är till för er njutning o min egen! Living da dream!” Det är nervigt men leende o bjussigt, bubbel på alla håll, uppriktighet om vad man gillar sexuellt o vad man hoppas av kvällen. ”Kommer jag knulla med alla?” Ja troligen rookie, troligen. Det är DIN kväll ikväll.

Du behöver inte vara en rookie för att ha förväntningar på en sexfest. Det har vi också. Vi känner med småhispig nyfikenhet in samlingen personer under sexfestens presentationsrunda o tänker, ”jaaa, det här känns bra…väl?…bra personer…det här blir kul…väl?…” (så viskar vi till varandra).

O för både rookien o oss så handlar sexet som vi ska ha om sex som godis. Enligt vissa det ljuvligaste godis som finns, men ändå godis. Vi har skrivit mycket om den enorma skillnaden på kärlekssexet o sexet med en främling man fått en bra känsla för. Med främlingen är det down to bara sex. Du bygger ingenting med det sexet, åtminstone inte ihop med den/dom andra du har sex med. Du kan stärka dig själv eller komma på saker, men det handlar om dig. O det handlar om Nu. Det är Nu det händer, det är Nu det ska njutas.

Men sexet som godis är inte alltid lätt, o det vet alla.

Säger nån nåt annat så ljuger dom.

Det är när huvudet är för mycket med i leken, som det kan bli problem. För mycket tankar. En dålig dag bakom dig. En grusig period just nu. Huvudet håller på. O vad gäller rookien så kan just dom där höga förväntningarna bli till jobbiga krav, det är ju en uppenbar röd tråd sen tonåringstiden. ”Här presenteras jag för det jag drömmer om!- men vad är det som händer?!…Jag är inte i känslan. Inte ‘i det’”. O ju mer tankarna kommer på att inte vara riktigt ”i det”- desto längre bort hamnar du. Du hamnar på distans. ”Jävla huvudet, ge fan i min kropp nu, den är ju skapad för knull o njutning!- men nu gör mitt jävla huvud den till nån som inte levererar!…”

Kuken vill inte bli hård.

Fittan vill inte bli våt.

O ”orättvisan”, som kan påpekas, är ju att kvinnor kan fortsätta knulla fastän huvudet stör o kåtheten är nån helt annanstans. Med glidmedel så funkar sexet. Nej det är inte det sex du är lycklig över, det du förlorar dig i, nej långt ifrån. Du är inte kåt o det är inte superkul. Men du känner att du ändå bidrar till den sexiga stämningen, o det är schysst, o det du gör är ändå inte obehagligt, det är småskönt.

Men för mannen blir utanförkänslan mer påtaglig. Kuken vill kort o gott inte stå. O världens bästa glidmedel kan inte göra nåt åt det. ”Men faaan då!…” O ju mer du tänker på det, ”Kom igen kuk!” ju svårare blir det, det är klassikernas klassiker. ”Snälla snälla kuk! Vakna!…” Du tänker att kanske en mun kan hjälpa? Du ser din kuk inne i hens mun o försöker tänka: ”där är min kuk inne i hens mun, jag älskar ju det!”- men kanske det ändå inte händer nåt. Det som borde göra susen, gör ingen sus alls. O då blir det än jobbigare. ”Jag dinglar. Jag är oanvändbar. Min kuk är lika meningslös som en sandig pojksnopp på en badstrand…”.

Ok. Några råd- som du genast kommer avvärda med: ”Ja det är jäääävligt lätt att säga!…”

Men här är dom ändå- o dom är till såväl fitt- som kukbäraren:

Ligg lågt ett tag. Betrakta. Njut över att vara där du är. Tänk på vad avundsvärd du ändå är, att vara i det här sällskapet. Kyss någon. Slicka någon. Sug en kuk eller nafsa på en örsnibb. Prata med en fin o intressant person. Sitt bredvid där det pågår världens action, kanske en jakt på tidernas fontänorgasm. Lägg en lätt hand på en axel. Hud är härligt. Känn dig uppskattad, för du är uppskattad. Lätta trycket på dig själv. Sakta av.

Jovisst, det ÄR jäääävligt lätt att säga.

Men det är också sant.

O kanske det händer nåt. Ibland kan det ske på nåt smått mystiskt vis. Nåt du inte ens visste att du tänder på får kuken o fittan att ruska lite på sig o vakna till. Nåt läckert träffade dig lite off-guard. När du inte var beredd. Ett litet (eller stort!) bloss av kåthet sprakar till.

Det är kul.

(Bild: ”Love is a verb” Tatiana Brodatch)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s