Kyss o hångelsalong

Salonger, kallar vi ju dom små fester vi håller med jämna mellanrum hemma hos oss. O som vi skrev i ett tidigare inlägg så säger vi ”salong” för att slå an en lite laidback ton, men också för att inspirera oss själva till att ha sexfester som kan få dra åt olika håll. (Kanske också locka personer vi gillar som gärna har sex med andra men som gärna ser att det går en längre stund från minglande till knullande). Till en salong bad vi våra gäster ta med något som kunde användas för att ”skapa en känsla” av något slag- vilket ledde till massage med olja, piskande med floggers, en lek med is o stearin. Vi hamnar alltid i sex, o det är såklart precis som det ska vara, men vi gillar ju så mycket det som händer innan. Flörtandet. Sökandet. Småpratet. Det där som får ligga i luften.
Så föddes idén till: Kyss o hångelsalongen.

Varsågod o ta del av inbjudan som vi skickat ut till en samling vänner, för en salong nu i november. Låt er inspireras till nästa gång ni ska träffa likasinnade. (o vi lovar att efteråt berätta om hur det blev).

*

Stunden innan kyssen. Ögonblicken av nervositet o spänning. Läpparna möts o utforskandet börjar. Ett trevande möte, ett sökande, en liten resa tillsammans. O så mer o mer intensivt. Djärvare, om stäm skulle uppstå. En dans där man tillsammans söker efter det som känns bra. Riktigt bra. Tillomed något att tappa bort sig i. O så: lättnaden kanske, över att dansen är lätt o självklar. Jag för, o låter mig föras. Där, tänker vi, att vi vill dröja.

Ja, låt oss dröja i kyssar o hångel för en stund. För det är ju fint att befinna sig där, när kåtheten vaknar. Varför skyndar vi så ofta igenom kyssarna o hånglet för att komma över i sexet? Kanske för att slippa ovissheten om vart det här vi håller på med egentligen ska ta vägen. Men om vi skulle ta o tänka bort att det ska ta vägen någonstans?

”Men sex då, gillar ni inte sex?”
Jo, vi älskar sex! Och visst kan det bli sex, om man vill ha det. En kåthet som vaknar vill ju ofta just bli till sex. O det är absolut ok, även på en Kyss o hångelsalong. Men glöm inte kvällens tema o utforska hellre din gräns mellan hångel och sex.

Kanske är du mer van vid att kyssa antingen män eller kvinnor? Just den här kvällen hoppas vi att du ser fram emot att tänka mindre på könet hos den du tar dig an, eller låter dig tas an av, o mer till mötet som uppstår.

Visst låter det spännande?!
Skriv gärna en rad o beskriv varför du skulle tycka om att komma på vår salong. O vet du någon som skulle älska detta upplägg får du gärna tipsa oss om denna person.

Detta är en intresseanmälan. Vi har alltså skickat inbjudan till fler än som får plats för att se vilka som blir lockade av detta upplägg. Vi har full förståelse för att det inte är för alla ☺️
Vi kommer bara kunna bjuda in ca 10 personer och tar oss friheten att sätta ihop gästlistan som vi tror blir bäst för kvällen.

Kyss från oss!
//eljosthlm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s