Sexet med skrattet på lur

Kan jag, sörplande på morgonkaffet o i skenet från min tända kamin, trots världsläget, tillåta mig att nysta i en liten insikt om sexmedflera-världen? Lyckas jag, trots morgonens vidriga nyheter, le för mig själv över ett minne från häromkvällen?

Jo.

O det är väl tillomed viktigt att jag lyckas.

O för att öka på kontrasten ytterligare så handlar dom här raderna om lättsinne o skratt.

Vi hade våra kanske närmaste sexmedflera-vänner på besök. Dom är så nära så att vi kan säga: ”Nej vi dricker bara vin o pratar ikväll va, vi är inte upplagda för sex” till dom. Kan man annat än älska det där tillåtande, kravlösa, det där helt utan spel?

Men, den här kvällen hamnar vi ändå avklädda på den stora madrassen, men för massage o inte sex, det är åtminstone föresatsen. En av oss fyller år denna dag o ska få en ”tre-på-en-massage” i present. Händer knådar bestämt som om fölsedagsfyllaren är en jättedeg som kräver kraftfulla nävar, det är bara det yrande mjölet som saknas! O masserarna får för sig att prata grov hittepå-skånsk dialekt (guvetvarför!): ”Deuuu haaarrrr en giooo krrropp å jubba meeee!”

Gapskratt.

Sexigt?

Nån som blev kåt?

Nej knappast va.

Men trots det så har vi fyra en stund senare blivit en sexröra som ingen har lust att komma ur. Nej vi skrattar såklart inte hela tiden men det är som att skrattet hela tiden ligger på lur. Sånt är sexet.

Ja skrattet kan ligga på lur även i det sex man har med den man älskar, men ofta får det sexet kanske ett annat djup o betydelse, sex med en slags kärlekstyngd. I knullandet möter man plötsligt sin älskades blick, överväldigad av känslan av att komma nån som betyder mycket så nära. Som att kärleken uppfinner ett sex som är fullkomligt unikt.

Sexet med dom bra personerna är mer av ett accelererat lättsinne- ni vet, vi rusar in på sex-tivolit, va ska vi göra?! Vi är några vuxna som släpps lös i otyglad knasighet, helt befriat från kärlekstyngd. Vi vågar tydligen påstå att sex också kan vara nåt kul man gör med bra personer, medvetna om att våra parmiddagsvänner skulle baxna om dom visste. Men, nu är det såhär, vi är en samling kroppar, o va kan vi hitta på med oss då?! Jaaaa…Jag kan ju knulla med nån samtidigt som jag kysser en annan, o samtidigt som en tredje nafsar på min bröstvårta eller på nåt sätt lyckas slicka den jag knullar med. Så tittar vi på varandra, tagna av vad vi faktiskt får till i sexväg. O vi ler stort, kanske vi tillomed skrattar till.

Om ”sexet med skrattet på lur” är den ultmata beskrivningen av sexet vi hoppas på i sexmedflera-världen, hur hamnar vi då där?

Förhoppningen kan anas redan vid det där glaset vin i soffan, innan kläderna har kommit av. Troligen sitter vi där o faller varandra i pratet, går varandra till mötes, vill höra, vill berätta, ingen är det minsta skeptiskt. Ledorden är Bjussig Stämning. O bubblar det upp skratt redan där så är chansen stor att skrattet ligger på lur även senare när ingen längre har lust att prata…

2 reaktioner till “Sexet med skrattet på lur”

 1. Sitter vid frukostbordet o ler igenkännande åt allt ni just beskrivit.
  Ja den här världen har gett så många vänner , som man just verkligen kan skratta med. Inte sånt ytligt skratt o prat om samma samma som de kan vara med vissa människor. Utan innerligt , hjärtligt, sexigt o djupt.
  Ena stunden het sex o nästa stund skrattar man så gott ihop.
  O precis, med den man älskar är det ju ett annat sex med ett annat djup. O mellan allt finns det så mycket skratt. Vi är ju både varandras bästa vänner, varandras soulmates, varandras älskade o samtidigt paret som kryddar livet med att träffa andra. O bara det gör ju djupet än mer starkt o än mer passionerat .
  I stunden jag skriver ser han på nyheter men strax innan satt han mittemot mig o vi pratade just igenom något nytt vi nu går igenom med en singelkvinna, som vi testat våra gränser ytterligare ett steg med.
  Prata det är ju alltid a och o.
  Strax innan det så låg vi nyvakna o skönt nyknullade ihop i sängen .
  Livet på en pinne.
  Puss o tack för era härliga ord.
  // musen

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s