Året i siffror och små oförglömligheter

Ja ni vet hur det kan vara. Man har en känsla men längtar efter fakta, man har ett hum men inga klara siffror.

På vadå undrar ni?…

På året i sexmedflera-världen! I vårt fall, det första.

Vi satt med vässade pennor o rynkade pannor o försökte minnas o räkna o få fram våra hard facts. Hur många personer kysste vi egentligen? Hur många kukar hade vi i våra munnar, hur många fittor slickade vi? Hur många gånger hade vi penetrationssex? ”Knullade du med henne, eller var det bara hångel?…” ”Sög han din kuk?- visst gjorde han väl det, osäker, det var lite rörigt där…” ”Kysste du henne där vid utgången på klubben?…”

Sverige!- Vi har ett resultat.

Små oförglömligheter, uppvaskade ur minnets flod:

På en sexfest. En kille på golvet, har en tjej med rumpan i vädret framför sig. Han vänder sig till Jo, pekar ivrigt mot en hylla. Jo, i tron att killen är törstig, räcker honom en mugg med vatten. Killen rister, vrååålkåååt! o otåligt på huvet, pekar, pekar! på skålen med kondomer, för faaan! Jo’s kinder får en lite generad blossighet.

På FoamPartyt i Cap. Möte med C o P i poolen. C har Jo’s o P’s kukar i sina händer o vänder sig till El med förvånad min, glad som ett barn på julafton: ”Titta! Dom är likadana!”.

Första brottningsmatchen på AnotherKinkBar. El o Jo rumlar runt, slänger varandra hitodit, o det är hårda tag o garanterat blåmärken på väg, o vi har en underhållen publik runtom oss. El dundrar i mattan o Jo får ett av El´s knä i bröstet, intensiv smärta- som räcker i flera dagar o mörknar till ett blåbrunrött minne.

Finlandsfärja. Vi står vid dörren, ser in i den smockfulla hytten. Luften står still, luktar tjockt av knull. Längst in ser vi den överfulla sängen med halvnakna människor runt om, o dom väntar på att få dyka in, ser ut att spana efter ett ledigt hål nånstans. Vi tittar på varandra, ”nope, det här är inte riktigt vår grej…”. Vi lämnar hytten o springer därifrån, som Rose o Jack på ”Titanic”. Hamnar istället på en scen o sjunger karaoke, ”Knowing me, knowing youuuu!”

Dansgolv i källaren på AnotherKinkBar, rökigt, techno. D o Jo hånglar. El trycker sig mot D bakifrån, känner på hennes kön under den korta kjolen, kysser hennes nacke. O doften är rök, svett, läder, parfym o fitta. Mmm, sant oemotståndlig.

På väg till första sexfesten. Uppklädda o pirriga, rusiga på bubbel. Vi skyndar oss, hand i hand, med hopsa-steg, ystra som barn på väg till midsommarstången, sjungandes: ”För vi ska på knullfest, ja vi ska på knullfest!”

Fråga från kvinna på sexklubb, en fråga som lämnade El något förbryllad: ”Vill du ha fittan slickad till höger eller vänster?”

El o Jo hamnar på en bastubåt, en hemsk upplevelse, men tragedi plus tid blir ju komedi. I ett försök till artigt kallprat säger Jo att han med värdparets bastubåt kommer att tänka på filmen ”Cape Fear”- kanske inte den bästa associationen när det ska vankas bastu o sex…O senare: kvinnan som har båten vänder sig till El med frågan: ”Nå, får man se fittan då?” På bänken ovanför dom sträcker hennes man ut sig o Jo slås av mannens likhet med ingen mindre än…Jabba the Hutt i ”Star Wars”, ja likheten är faktiskt slående.

Cap, o Poolparty. El går mot toaletten o möter paret som hade platsen bredvid vår vid poolkanten. El ber om ursäkt för att vi trängt bort paret med alla våra knull-lystna vänner. Paret försäkrar att det inte gör något: ”Nej!” säger dom, ”Underbart! Allt är underbart!” o i stället för dom traditionella kindpussarna böjer dom sig båda ner o pussar El:s kön.

O nu hörni: en förhoppning om ett riktigt Gott Nytt År till er alla därute. Så glada att ni läser oss, o vi hoppas att ni vill följa med oss under 2020. Det har viskats om att mycket kommer hända, o inte minst om att året kommer bli fan-tas-tiskt!

7 reaktioner till “Året i siffror och små oförglömligheter”

 1. Roligt med året i siffror för en siffernörd som mig 😉
  Oj vad ni hunnit med! Jag visste inte att ni var så aktiva. Härligt att ni njuter så mycket och verkar så kära! Gott nytt år!

  Gillad av 1 person

  1. Javisst är det kul med statistik. Också. (läste i din blogg att dina läsare inte var lika intresserade av siffror som du…) Vi hade ju väldigt kul när vi satt där o räknade o plussade på. O kanske blev vi själva lite förvånade över vad vi kunde hinna med på ett år (o några månader…) Men det ÄR ju kul att dela det här Äventyret. O är man som vi, nyfikna o lite otåliga, ja då hinns det med en hel del.
   Gott nytt år till dig med! Keep up the good work!

   Gilla

  2. Javisst är det kul med statistik. Också. (läste i din blogg att dina läsare inte var lika intresserade av siffror som du…) Vi hade ju väldigt kul när vi satt där o räknade o plussade på. O kanske blev vi själva lite förvånade över vad vi kunde hinna med på ett år (o några månader…) Men det ÄR ju kul att dela det här Äventyret. O är man som vi, nyfikna o lite otåliga, ja då hinns det med en hel del.
   Gott nytt år till dig med! Keep up the good work!

   Gilla

  3. Javisst är det kul med statistik. Också. (läste i din blogg att dina läsare inte var lika intresserade av siffror som du…) Vi hade ju väldigt kul när vi satt där o räknade o plussade på. O kanske blev vi själva lite förvånade över vad vi kunde hinna med på ett år (o några månader…) Men det ÄR ju kul att dela det här Äventyret. O är man som vi, nyfikna o lite otåliga, ja då hinns det med en hel del.
   Gott nytt år till dig med! Keep up the good work!

   Gilla

 2. Grymt kul liten lista med händelser!

  Hade varit kul att läsa en hel tråd där man nämner den mest minnesvärd stunden för året.

  Min längre händelse kort:
  På väg hem(japp) från en middag så hamnar jag naken i ett vardagsrum med två nakna kvinnor som vinkar in mig från gatan. Det jag inte vet är att det finns en man också i badrummet(uppenbarligen där innan jag kom) som plötsligt kommer ut och går mot oss och med den största kuken jag någonsin sett live. Jag frös fullständigt av chock och kunde inte släppa blicken från hans kuk vilket kvinnorna hade väldigt kul åt. Piiinsamt kände jag 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s