Singelmannen: en swiss-armyknife när det gäller sex?

Många som närmar sig det här med sexmedflera börjar med en fantasi om en kvinna till. Så var det för oss. Tanken på en man till var långt borta, i början. Men det visar sig att singelkvinnor verkligen är som enhörningar – så mycket svårare att hitta än singelmän. Det kryllar av dom.

”På festen blir vi fyra par o några singelmän”. Singelmän kallar man in för att garantera att festen aldrig stannar till, nej det ska alltid finnas möjlighet till sex. Dessutom ska dom se till kvinnan känner sig fullständigt åtrådd och tillfredsställd. ”Här kommer Singelmannen, alltid redo att knulla!” (eller att ge oralsex för den delen, det är nog allt en förutsättning för honom: en singelman måste tycka om att ge oralsex o ska gärna ha rykte om sig att vara bra på det. O eftersom sexmedflera-världen är så heteronormativ så handlar det för singelmannen ju främst om att ge kvinnor oralsex. Bi-singelmannen finns, men på sexfester är han mer av en myt, likt den åtråvärda enhörningen…)

Den här statusen som ”något extra”, ”någon att ropa efter om man behöver” ger ju bilden av en slags Lone Ranger. Vi skrattade- ihop med några singelmän- åt bilden av singelmannen som den herrelösa hunden som man kallar på, ”ja men kom då, ja kom då!” o den kommer glatt skuttande! Sen skickar man lika lätt tillbaka den in under bordet när man tröttnar på den eller inte behöver den längre.

Huruvida singelmannen egentligen innerst inne längtar efter att bilda ett par med någon, istället för att segla runt som ensam jolle på sexmedflera-havet kan man ju fundera på. Vi har mött både ock. Såna som betraktat oss två med avund o suktan, ”Jag vill ha det ni har…!” dvs trygghet o tillomed kärlek. För när sexfesten är över, då har vi ju som par mycket att prata om o reflektera över. Singelmannen kan väl humma nöjd där han sitter själv, kanske får han ta del av ett eftersnack i en kik-grupp. Men han har ingen att på allvar bolla kvällens upplevelser med. Men singelmännen emellan då? Nej det verkar som att det ofta stannar vid några uppmuntrande blinkar dom emellan, några leenden, ”det här gör vi bra”, under själva sexfesten. Det är svårt att tänka sig djupgående samtal singelmän emellan, att dom skulle dryfta bekymmer o längtan med varandra. Jo, tillsammans med oss par kan det ju hända, i den där pausen som ofta uppstår på en sexfest. Tänker på Djungelboken o en av gamarna i slutet på filmen, han som är tvungen att försäkra Mowgli om att gamarna inte bara är skränande skämtare, ”Vi har känslor duuuu…” Där i pausen kan singelmännen för en stund lätta sina hjärtan o bli lyssnade på. Innan det är dags för dom att återigen göra det dom faktiskt är på festen för, o det är ju inte att prata ut…

Men- såklart att vi också träffat dom som är nöjda med att glida in, knulla, o glida ut. Nöjda med att ringas upp o kallas in. Trygga i sin roll som bonus, som hund som vet sin plats…

Men hur blir du en väl fungerande singelman i sexmedflera-världen? 

Se till att skaffa dig ett rykte om att kunna uppföra dig väl. Meaning? Fatta till fullo din status som bonus. Se till så att Inkännande, är ditt mellannamn. Du ska förstå att kvinnan ska uppvaktas men inte förföras, förstå att hon är upptagen. Genom att få bra kontakt med mannen i paret vinner du hennes förtroende.

Du vet när du ska kliva fram, men också när du ska ta ett steg tillbaka. Du kan samtala kring bordet innan festen på allvar drar igång. Du får gärna vara rolig, men inte för rolig, du ska inte vara festens clown o ta över. Nej, du ska finnas där, ge ifrån dig lugn o vara behaglig, flyta väl in i det samtal som pågår, på samma sätt som du senare ska flyta väl in i det sex som pågår.

Just det, att lätt få stabil erektion är ju också bra. Oj, detta är verkligen en stor kostym att fylla…

En reaktion till “Singelmannen: en swiss-armyknife när det gäller sex?”

  1. Som singelman och från mitt perspektiv så är det just det som gör en extra kåt. Vetskapen av att just bara vara där för att tillfredställa och att få vara mitt i ett okänt pars kåthet är speciellt. Sen var det mest upphetsande första gången båda i paret sög tillsammans.

    Bra text som vanligt 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s