”Julrim i all ära, men julRIMMING är ändå grejen!” (”Hövdingen” – Gute Swingers)

Det var inte vemsomhelst som ringde på julaftonsmorgonen.

Nej mycket kan man kalla Leif, aka ”Hövdingen”, Gute Swingers självklare ledare, men inte ”vemsomhelst”. O han är inte den som ringer bara för att önska God Jul, nej med ”Hövdingen” är det aldrig småsnack. Han är absolut en vänlig själ, men aldrig att han frågar hur familjen mår eller om jobbet. Han antar att allt är bra om jag inte säger nåt annat. Så, nu har han nåt viktig på hjärtat, det är allt säkert. O jag älskar hans ”get to the point”-stil, den är så inspirerande.

”Jag är i knipa”, säger han.
”Ojdå”.
”Nej ingens liv är i fara. Men jag har ett skriande behov, du känner mig-”
”Ett skriande behov av?...”
”Av fitta o röv”.


Nej finlir är inte ”Hövdingens” melodi.

Sen utvecklar han det raskt: han är i Stockholm över julen, kom från Gotland igår. Det är bara timmar kvar innan det ska vältras i mys o småfylla, med familjen o högljudda barnbarn.

”Men jag har förmiddagen tom. Jag sträcker ut en hand här. Ta den eljo!

Klart man vill vara en som tar emot en utsträckt hand, särskilt i juletider. Men jag är ovan vid skriande behov av ”fitta o röv” på själva julafton. Han säger att han förstår att det kommer lite plötsligt men ”skriande behov” är ju just ”skriande”. Han beskriver det som att, OM han ska orka med ett dygn i storfamiljens sköte så behöver det balanseras upp av:

”Breath play, facesitting, cunnilingus, analingus. Jag anar att du är bekant med dessa termer?”

Han anar rätt. Jag förstår nu, att vad ”Hövdingen” behöver är kåthet o syrebrist, simple as that.

El ser yrvaket undrande på mig. Jag kollar klockan, den är lite i tio. Våra familjer stormar in vid två. Det är ju faktiskt rätt många timmar...Jag kör över El, frågar inte vad hon anser, håller tummarna att hon ska uppskatta det knasiga som är på väg att hända.

”Var är du då?”
”Jag tar en Bolt, är hos er om en kvart! Portkoden nu igen?! Love you!”


En halvtimme senare möter vi ”Hövdingens” skriande behov”, o turas om att sitta på hans ansikte.

Han pustar o flåsar under oss, lyfter upp våra rumpor för att styra oss rätt, här är en man som vet precis hur han vill ha det. O nej, vi har inte rört hans kuk, breathplayet gör jobbet, gör kuken stenhård bakom våra ryggar. Medan ”...last christmas, I gave you my heart...” (but the very next year, I gave you my ass...😍) ljuder från vardagsrummet så rider vi hans salivkladdiga kinder. Han pressar ihop sitt ansikte med våra lår. O det är när jag sitter på honom som ritten blir än mer intensiv. Han trycker mig än hårdare mot sitt ansikte, han är blossande julgris-röd o blank i ansiktet. Så skälver han till, som att han både drunknar o räddas på samma gång- orgasmen rumlar igenom honom, hans skrik är dovt mumligt (jo det blir lätt så när munnen är täckt av röv, prova själva ska ni få se...)

Sen ligger vi där alla tre.

”Hövdingen” kramar hårt våra händer, ”Eljo, eljo eljo!...” Det är fint att få rycka ut för en sån som ”Hövdingen”, jag o El känner hans eviga tacksamhet. O när blev det fel med att inleda julaftonsfirandet med lite facesitting? En tradition så god som någon att ta upp.

Puss o kyss i hallen, en stor flaska gotländsk whiskey från Roma får vi som tack.

Det sista vi hör av ”Hövdingen” innan han försvinner är hans sammanfattning: ”Julrim i all ära, men julRIMMING är ändå grejen!”

En reaktion till “”Julrim i all ära, men julRIMMING är ändå grejen!” (”Hövdingen” – Gute Swingers)”

Lämna en kommentar