2022 års julkalender. Lucka nummer tio.

”Hög tid för omslutande sex”.

På en fest bland många personer, eller med ett par, eller med en extraperson. Det har flörtats, hånglats o oralsexats. Det har varit kul, men nu vill ni mer. Egentligen inte alls av nödvändighet, man kan hångla o ha oralsex hur mycket o hur länge som helst o ha det underbart o fullt tillräckligt. Det är alls inte heller för att det med säkerhet kommer bli ännu härligare (jo det KAN bli det!) Men ingen kan väl förneka spänningen i att steget tas. Nu kommer kondomen fram. Nu är det är hög tid för omslutande sex (det som förr kallades penetrationssex).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s