En skriiiande längtan efter compersion

O så mer om compersion- o det är inte konstigt att begreppet dyker upp alltsomoftast, det är ju så centralt i vår sexmedflera-värld. Compersion: förmågan- suget efter!- att glädjas åt att den man älskar gläds, att njuta av att den man älskar njuter.

Ja är det tillomed lite knarkigt att vilja känna compersion?…”Knarkigt” på det sättet att suget kan kännas så starkt, som något du bara måste ha. Jag vill bjuda dig på njutning o spänning, o jag vill göra det nu! Jag vill bli helt uppfylld av den där stora känslan av bjussighet, trygghet o den enorma tilliten till vår kärlek. Det är egoistiskt, men också en present till dig.

Så, på väldigt bra dagar, när man känner sig sådär stark o glad, så skulle det kunna låta såhär:

”Har du några planer för ikväll?”
”Näe...”
”Skulle du ha lust att träffa en bra o härlig person?”
”Åh jag vet inte om jag...”
”Nänä ok-”
”Eller ja kanske...”
”Känn dig såklart inte tvingad!- men jag blir glad om du vill tänka o känna på det så-”
”Jo kanske jag har lust, nu när du säger det, det vore kul-”
”Menar du det? O inte för min skull ju?-”
”Ha!”
”-Eller inte bara för min skull”-
”Jag vill”.
”Säkert?”
”Jag vill!”
”Jag fixar ihop det ok? Jag vet att Peter är i stan ikväll- eller vill du kanske hellre träffa Jessica? Eller Tom o Siri?-”
”Bestäm du. Det blir härligt med vemsom”.
”Ok, tack. Tack!”

Vi kysser varandra, o du går iväg.

Två timmar går, o så står du här i hallen igen. O jag hoppas så att det har varit bra, det måste ha gjort dig glad, det måste ha varit en upplevelse värd sin stund!…

Det var bra. Det var kul. Du är lätt i sinnet, upplivad, du vill berätta o jag vill höra. Jag känner dom du har träffat o jag tycker mycket om dom. När du berättar hör jag deras röster. När du berättar om deras kyssar, vet jag hur dom känns. När du med iver berättar om ert sex, så vet jag hur det känns, kan hennes fitta, kan hans kuk, vet så väl om det sömlösa o det röriga o knulligt lättsamma. O så det stilla pratet efteråt. Tillbakalutat o nära bland skrynkliga lakan.

Du är glad o jag är glad. Vi håller om varandra o har varandra till absolut max.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s