Ligg med henne…

…eller nej jag vet inte förresten…

Jag El, Jo och en annan man (troligen straight) det vet vi kan vara fantastiskt. Men tvärtom då? Jag El, Jo och en straight kvinna…?

Vi gick in i den här sexmedflera-världen med tanke på en kvinna till, det var så fantasierna började, och det var det som lockade.

Tanken på oss och en man till var långt borta då. Jag ville verkligen inte vara upphov till några dåliga känslor, sting eller något som skulle skapa otrygghet mellan oss.

Sen kom vår första full-swap situation där jag fick syn på Jo med en annan kvinna på håll. Det väckte tyvärr inte så sköna känslor i mig. Kände mest att kvinnan i fråga på något sätt tog sig friheter. Att hon njöt av att få min man att njuta (vilket ju var hela poängen!) och höll mig utanför det hela. Och lite så har det fortsatt att kännas när röran inte uppstått och jag hamnat lite vid sidan av. Att se Jo med en kvinna har mer påmint mig om det han skulle kunna ha med en annan, utan mig. Aj! Det har inte gjort mig kåt, det har gjort mig ledsen. Och det är ju verkligen inte det jag vill. Jag vill att han ska må bra, njuta, utvecklas. Så… varför kan jag då inte hitta den där känslan när jag egentligen inte är svartsjukt lagd, trygg med Jo och vill honom det bästa?!

Vi har pratat med många kvinnor som känner igen sig i detta (fler än män, även om alla kombinationer ju finns). Kan det finnas något inlärt i oss kvinnor? En kvinnlig rivalitet? Det känns nedrigt att tänka så…Har vi inte kommit längre, särskilt i den här världen som ju i många lägen är en frist från tröttsamma normer och konventioner? Eller är det en läggningssak? Är jag mer possessiv? Jag vill förstå varför vi upplever detta så olika, jag och Jo!   

Säkert handlar det om att det måste vara rätt kvinna. Att jag får en särskild kontakt med henne. Kanske handlar det just om att jag måste vara trygg med kvinnan också? Men så vet jag hur saker förändras och hur belönande det är att utsätta sig för situationer som kanske känns lite läskiga. Så jag kommer ge det många fler chanser. För att njuta av att Jo njuter och dela det med honom -hur skulle jag kunna säga nej till det!

(Jag, Jo och en bisexuell kvinna som även tänder på mig, det vet jag ju är underbart!)

6 reaktioner till “Ligg med henne…”

 1. Hej, fint att läsa er blogg. Vart kan jag läsa om drn här trekantssituationen som inte föll helt bra ut? Gillar verkligen att även obekväma känslor tas upp, på det här sättet. Fortsätt att skriva om Allt!

  Gillad av 1 person

  1. Hej! Ja det får bli ett inlägg till om det 😉 Vi tycker också att det är viktigt att beskriva även det som är lite besvärligt, så det kommer vi fortsätta göra. Tack för att du läser, och kommenterar 😀

   Gilla

 2. Det här inlägget berörde mig och får mig att förstå mig själv lite till. Önskar att El delar med sig av fler visdomar, erfarenheter, reflektioner, rädslor och annat. Heja modiga ni!

  Gillad av 1 person

  1. Tack Tess! Ja det ska jag göra. Det är ju det som är så spännande med vårt äventyr. Att man får vara med om saker som verkligen utmanar och utvecklar en. Även det som är svårt är bra☺️😘

   Gillad av 1 person

   1. Eller….även det som är svårt KAN vara bra? Jag tänker att allt handlar om tillgång till sina resurser i dessa ”nya kontexter” precis som i allt annat som är utanför komfortzonen. Och har en inte tillgång till dem kan jag inte stämma in i att det som är svårt är bra. Jag skulle uppmuntra till ett utforskande och ett lyssnande inåt….och ett tillägg av andetag. För jag tror ofta att skillnaden mellan anxiety och excitement is just a breath away 😉

    Gillad av 1 person

   2. Fint sagt. Och håller med. Det krävs en stor dos självinsikt för att våga det här. Och en partner man är trygg med. Och det handlar verkligen om att lyssna inåt. Men också modet att förstå att även det som gör ont inte inte nödvändigt är skadligt. Allt handlar om kontext. Och andas. Ja, andas…❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s