Sexpersonerna slumrar…

Ibland befinner vi oss långt borta från våra härligaste Jag.

Dagar när solen inte tycks gå upp. Man går från morgongrått, till eftermiddagsmörker, till natt. Kampen är hård med nån envis förkylning eller man bär bara på en allmänt dyster känsla i kroppen, man vaknar i ett uppgivet pustande…

Sommarens lätta härligheter i värme o sol känns stundtals mer som något som nån annan varit med om, o berättar om: ”Åååh, vi var på en nakenstrand, o vi knullade bland klitterna o vinden var ljum o himlen var molnfri!…”

Men det var ju vi- säger vi trotsigt. Det var vi som kände oss härliga! Det var vi som kom i solgasset! Det var vi som gick ut bland vågorna för att skölja sanden från våra knullkladdiga kön!

Om höst- o vinterJaget är puppan så får man inte glömma att inuti den så finns det en kåt, fladdrig, hämningsfri fjäril. En som vill ha allt. En för vilken för mycket inte är nog!

Vi är hukande o gäspande zombieliknande varelser, men det är inte våra sanna Jag! Titta här på bilden från i somras! Det syns hur vi hela tiden befinner oss i en sexkänsla, vi doftar solsvett o vi har haft sex, vi har sex, o vi kommer snart ha sex igen! Ser ni, vi är härliga sexpersoner!

Men nu är det januari.

Vi framlider våra dagar i en värld som inte ens har snö, vi famlar fram i ett inget-väder. O i den här världen utan färger så gör vi ändå vårt bästa. Små tomtebloss av nåt läckert dyker upp o påminner oss om dom vi vill vara. Vi minglar, o löften väcks. En lördag på nån fest, en fin röra, ett möte med några som vi tycker var sköna personer. Det spratt till av sexighet. Fjärilen fladdrar till, den lever o den ger sig fan inte! Det blir måndag o visst drar den sig tillbaka-

-men den lever. O den ruvar på en sexkraft som maj o juni o juli o augusti kommer att ta tillvara.

Om ni känner som vi: håll ut. Det händer snart. Sexpersonerna i oss slumrar- men snart ruskar vi på oss o kikar upp o ”hmmm…nu händer det va?…”

Mmm.

Då ses vi va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s