Kom inte här och kom!- del 1

Sally

Dom flesta är nog överens om att man har det bästa sexet när man känner sig trygg o glad, när kvällen backas upp av en bra dag- dvs. jobbet har flutit på, barnen har känts hyfsat på banan, o dom gamla föräldrarna har ringt o inte verkat för deprimerade.

Detta gäller ju både för sexet man har med varandra, o sexet man har med flera.

O sexmedflera ja. Vad är ytligt sett det häftiga med det? Man är fler. Det finns fler händer, fler munnar, armar, kukar och fittor, mera hud o en massa möjligheter. Man kan dessutom tillåta sig det märkliga med att ha sex med någon annan än den man älskar, o vice versa. O ofta sex med någon annan ihop med den man älskar! Gunga fram i Världens Härligaste Hobby! O i den här hobbyverksamheten så möter man en massa saker, som t.ex. compersion (”men sååå härligt att se honom komma i någon annans mun, ljuvligt hur han njuter!…”) o sting, (”så han har det sååå härligt att han kommer i någon annans mun- han har nog glömt bort mig nu…”) Man möter nya personer som ska läsas av- vad går dom igång på, vad gillar dom inte? (o det är ett spännande utforskande!) Detta händer ju samtidigt som man själv ska försöka signalera vad man själv vill o gillar- o vara öppen för nya saker som bra personer kan göra med en o som kan ruska om en på ett nytt sätt. Ja ni hör…there´s a lot of things going on…O mitt i den här spännande röran så ska man lätta ankar, släppa tankarna, o passa på att njuta, o det till den milda grad att man kommer….

…vilket man ju inte alltid gör.

För det kan, trots insikten om att man leker, ändå uppstå en stress o en känsla av att inte riktigt vara iiii det som händer. Man kanar av o blir en betraktare. Jo man fortsätter ha sex, men det är lite som att man ser på sig själv o det man gör utifrån. O det är inte konstigt att det händer. Man känner inte dom här människorna. Hur ska man kunna slappna av med främlingar, hur bra dom än känns? Jo ibland går det, men ibland går det inte. Ibland kan det kännas som om man kastats upp på ett framrusande tåg, ”hej o hå, här ska det knullas!”

Men…var tog hånglet vägen? Kyssarna? Dom långsamma lekarna med bröstvårtor?… Man borde bli bättre på att lyssna på sig själv när man vill sakta av. Man borde säga till sig själv: hoppa av tåget o hitta din egen lilla rytm. Men det är inte så lätt- alla andra verkar ju vara uppe på det där framrusande tåget! Där man väl kanske visst vill vara,  men man vill ju att ens hela JAG ska vara med!

Vi har aldrig lyckats ha lika härligt sex med andra som vi har själva. Men nu har vi insett att kärlekssexet o hobbysexet verkligen är olika saker. Punkt. Hobbysexet kan bli härligare, lättare, mer obekymrat o tokigare, men det kan aldrig bli till Kärlekssex. Så, nu vet vi det o kan koncentrera oss på hur sexmedflera kan bli så bra det bara kan. Vi kan genom att kommunicera komma fram till hur vi allra bäst njuter ihop med andra. Knepet är att inte bry sig för mycket om er andra, lära oss att lyssna på oss själva. Det är förutsättningen för att ni ska njuta mer av oss. För det börjar med oss. Lugna o trygga, varsågoda: här är vi.

O kanske vi kommer. Eller också inte. Men härliga lovar vi att vi kommer vara.

En reaktion till “Kom inte här och kom!- del 1”

 1. Hej!
  Ja oh ja, visst är det skillnad på sexet med sin partner och sex med andra. Helt olika känslor inblandade.
  Tänkte gå in på det här att komma eller ej.
  Jag kunde inte alls gå i början när vi hade sex med andra. Stressade upp mig för det, vilket självklart gjorde det ännu svårare att komma. La energin på att komma, när jag ex. blev slickad, istället för att njuta.
  Efter hand kunde jag gå inför andra OM min man hjälpte till. Han som kan mig och är min trygghet.
  Nu däremot, har jag släppt prestigen och kan verkligen gå , om o om igen med och inför andra, och jag lovar – det hörs när jag går. Det är en del av paketet när man är med mig , att får man mig att gå så var beredd på ett djungelvrål utan dess like.
  Men, går inte varje gång för det, vilket absolut inte gör mig något, för jag njuter i fulla drag iallafall. Målet är inte viktigast( att gå) , nä det är processen ( sexet, njutningen, närheten) som är det bästa.
  Nästintill alltid, så har jag o mannen sex innan vi somnar, ( eller under natten och eller på morgonen) när vi haft träff med andra , vare sig vi knullat en eller många gånger under träffen. Det sexet, är ju något helt annat och det knyter ihop säcken för kvällen.
  Puss 💋

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s