Extra extra, read all about it: straight man kysser män!

bild från Berlinmuren

Nej, kanske det spelar lika liten roll för klimatet att Greta Thunberg seglar till New York, som att jag, en ”straight man”, kysser män. Nej det är möjligen inte mycket till protest mot dom trakasserier som homosexuella tvingas utstå, o inte heller mot KD´s o SD´s drömmar om det vita, heterosexuella o kärnfamiljiga. Men! bara vissheten om vilka fiender mitt mans-kyssande skapar, stärker mig. Ni, Våra Fiender, tycker att män som kysser män är vidriga, så bara därför så ska ni veta att jag kommer kämpa hårt för att hångla upp män (o kvinnor också yes, för med mig ska det vara lite hitodit förstår ni). O pssst, detta trots att jag, med handen på hjärtat, inte ens kan tillstå att jag tänder på att kyssa män, men jag kommer kyssa dom ändå, var så säker. För poängen är: ni, Våra Fiender, ska fatta att jag aldrig i något avseende är på er sida. Allt det ni hoppas att jag ska vara, det är precis det jag aldrig kommer bli. Där har vi politiken i det här. Barnsligt? Yupp. Viktigt? Attans viktigt.

O eftersom jag är rätt säker på att ni, förutom er homofobi, avskyr allt queerigt o kinkigt o allt ”urartat”, så kommer jag också krypa på alla fyra i en latexdräkt på en BDSM-klubb. O där kommer jag troligen också att i en söndersliten klänning njuta av att piskas. Jag kommer vidare ställa upp på gangbang om det är vad en vän mest av allt önskar att ge sin älskade i födelsedagspresent. O sa jag att jag kommer suga kuk också? (o just det tycker min älskade El är så sexigt så ytterligare en anledning- o va gör jag inte för henne?…)

Så, Våra Fiender, hur låter allt det här? Förfärligt va? Mmm, härligt. (Nej det är möjligt att jag inte kommer göra alla dom där grejerna. Men ni, Våra Fiender, ska vara helt säkra på att jag gör det).

För: det häftiga med vår sexmedflera-värld, vår bredvid-värld, är att den gör oss öppna, glöm inte det. Öppenhet är det riktigt viktiga i den här världen, det måste det vara. Den öppenhet vi har vad gäller sex kommer börja handla om andra saker också. Vårt öppna sexsinne smittar av sig o sprider sig. Människor blir mer reflekterande, mindre fördomsfulla vad gäller allt möjligt- det är ju hisnande häftigt, inte sant? Ett gott samhälle är på väg.

Så, in the name of Öppenhet. Kan inte alla vi ”straighta män”, bara sluta kalla oss det? Handen på hjärtat, är inte ”sexfriendly” ett mycket mer passande ord för vilka vi helst vill vara? Inte fan vill vi underblåsa det trista heteronormativa i vår fina bredvid-värld? Ja ja ja, du är väl ”straight” då, men kan du inte bara lägga ner den skylten, släppa garden o slappna av? Det är mycket roligare att inte vara så noggräknad. Om det i en sexröra nångång dyker upp en kuk framför ditt ansikte, gör ett politiskt statement: ta den i din mun, bara gört! Det är en protest som kommer smärta Våra Fiender.
Gott så va?

6 reaktioner till “Extra extra, read all about it: straight man kysser män!”

 1. Kort svar direkt från mitt hjärta.
  Älskar inlägget! Älskar er blogg! Älskar er!
  Ni förstår vilken kärlek jag menar.
  En annan sorts kärlek är den till min man. Den jag Älskar så mitt hjärta nästintill brister.
  Han växer i mina ögon dag för dag.
  Han som till min förtjusning låtit sig runkas och sugas av män, OCH själv oxå provat att suga Kuk , har numera ett eget ordspråk ” allt ska provas minst en gång”
  Detta kunde jag inte i min vildaste fantasi tro för ett år sen!
  Män som vågar bryta normen, som min man och du Jo.. Ni har mitt hjärta med en starkt lysande stjärna. ❤️⭐️
  Go’ boys 🕺

  Gillad av 1 person

 2. Så jäkla härligt inlägg i er annars så grymt bra och väl författade blogg!

  Jag känner igen mig så i din beskrivning, sexfriendly fast mer bara friendly… jag har inte upplevt eller varit i just sexuella situationer tillräckligt, men i många utvecklande samtal och känslor med min partner om just sånt.
  Och hur viktigt det är om inte minst för sig själv så definitivt för att visa dom, hatarna!

  Fantastiskt och jag önskar er en fin jul!
  / Markus P.

  Gillad av 1 person

  1. Men tack Markus! Om du visste hur härligt det är att få veta att vår blogg träffar, läses o funderas kring. Tack igen för att du berättar. O just så, hatarna, bäva månde dom!
   En riktigt fin jul till dig med!
   Kram från oss
   Eljo

   Gilla

 3. […] Jo att svaja på sin straightness, något som inte är värst svårt för honom (så hur jävla ”straight” är Jo då da, kan man undra. 😉 Så, M (binyfiken) M (bi) F (bi) är ett fint upplägg. O plussa […]

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s