Dessertmagen

Foto Maty Chevriere

Man har ätit en fantastisk förrätt o huvudrätt, o man är så nöjd, mätt o tillbakalutad, ”nej inte en bit till…” Men så får man veta att det finns en efterrätt som är omtalad som ljuuuvlig! O visst säger man ja till den, eftersom man ju alltid har en ”dessertmage”.

Man har vaknat tidigt en dag när väldigt mycket arbete väntade. Det blev kväll när man kom hem, man nickade till i soffan innan man bestämde sig för att det fick bli dags att gå å lägga sig. Ååååh, kudden, sängen, täcket! Sooooova, en kort kyss med den du älskar bredvid dig. Men så- nånstans ifrån kommer den. Kåtheten.

Kyssen blir en till. Lite längre. En hand hittar en mage. Hud. Ett bröst. O tröttheten blåser bara bort o ersätts av: måste, måste, måste ha: Sex. Med. Dig. Nu. NU! Vad spelar fullständig utschasning för roll, när man kan få uppleva sitt härligaste sex? O sexet blir konstigt nog inte lejon-på-savannen-slow sex utan precis raka motsatsen.

Ja hur går det till?

Dessertmagen.

Man säger inte nej till det ljuvligaste ljuvliga, man gör bara inte det. Det finns alltid ork för det ljuvligaste ljuvliga. Livet är kort o vila kan man göra sen. Vi går från noll till hundra som om det är det sista sex vi nånsin kommer ha.

En reaktion till “Dessertmagen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s