Sex. Och tjejsex.

Foto Roger Russell

”Blev det nåt härligt sex på festen igår då?”

”Jodå- fast tjejerna var mest inne på tjejsex”.

Ok, det finns två olika sorters sex i vår sexmedflera-värld. Sex, o tjejsex. Vi kan hångla, ha oralsex, o ha penetrationssex med någon av det motsatta könet. Alla vet att det är att ha sex. Men Tjejsex? Antingen finns det tjejsex som en teaser, ett sex som vi känner igen från porren, för den manliga blicken, inte för tjejers egen njutning skull. Den typen av tjejsex känns sunkig och har ingenting med sexuell frigörelse o njutning att göra. Den vill vi inte ha att göra med.

Sen finns den där typen av tjejsex som är mer som att dricka te o äta kex o småprata. Mer nåt mysigt o fint. Ja ok, det har väl något mer med sex att göra än att dricka te, men det är liksom inte riktigt sex-sex. Det är mer en tjejgrej, det har mer med systerskap att göra, band, tjejer emellan. Milt o fint o fullständigt ofarligt- aldrig nånsin att ett Sting kan uppstå när det pågår tjejsex. Sen är det också så att så gott som alla tjejer i vår sväng beskriver sig som minst bi-nyfikna. Man hajar till om det står ”hetero” på både mannen och kvinnan. Det förväntas alltså att kvinnor ska vilja ha det där mjuka o fina, o uppleva det där systerskapet.

Varför är det så? Fostran såklart, kvinnor har fått lära sig att de är kärleksfulla varelser. Närheten har alltid tillåtits dom emellan, har aldrig betraktats som det minsta konstig, nej att vilja ha en annan kvinna nära sig är ju förståeligt, dom är ju så härliga, så milda- o så luktar dom ju gott också.

Ja snällt sex kan väl alla säga ja till, för det är det tjejsex är. Ingen penetration kommer i fråga- jo med några centimeter tunga o fingrar men tagen o penetrerad upplever nog kvinnor sig sällan av andra kvinnor (jo, strap-on, men såna har setts ligga oanvända på flera fester vi varit på).

Men jo, visst finns det ju sex, tjejer emellan, som handlar om stark lust, kåthet o åtrå. Den syns bara inte lika ofta i den här världen o faller inte in under begreppet Tjejsex.

O nu över på det andra: killsex, ett ord som vi under våra år i den här världen aldrig stött på. Smått sex mellan män har vi sett förekomma, men som benämning, nej. Det är som att killsex kräver utrymme, det är att ta ställning på ett annat sätt än tjejsex. Tjejsex kan få flyta in o vara mysigt. Killsex är inte mysigt, det är Sex. O visst är det kulturellt och har även det med vår fostran att göra, precis som för kvinnorna. Inte fick män uppleva det som så naturligt att vilja ha såna av det egna könet nära sig? Pussande män? Jo lite kindpussar kanske. Kramande män? Jo som hälsningsgrej, o lite snabbt sådär. Men verkligen kramar-kramar? Njä. Killsex är inte te o kex. Killsex är ett stort steg. Killsex har inte med broderskap att göra, killsex är att ta ställning. Killsex kommer med möjligheten att bli penetrerad eller penetrera, o även om det inte förekommer, så dyker nog ändå tanken upp huruvida man är Aktiv eller Passiv, Top eller Bottom. Tjejsex däremot flyter lite hit o dit o får vara precis härligt hur det vill, det är garnityren, stämningsskaparen, men det är också det som överhuvudtaget möjliggör det vi vill ha: härliga sexröror. Ja vår värld är faktiskt otänkbar utan tjejsex.

En reaktion till “Sex. Och tjejsex.”

  1. Jag går igång på utstrålning, ögon, karisma, den där speciella kemin, heta kyssar beröring.. m.m. m.m och då spelar könet inte någon roll.
    Attraheras, Älskar och vill älska, hångla, knulla med både män och kvinnor.
    Älskar män som vågar ta steget oxå .. för nä.. det är verkligen inte lika lätt för dem. Det är fasen helt galet att det är så 2019 !

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s