Vi är El och Jo

Ett medelålders par som är kära som fan o älskar sex. Framför allt det vi har ihop, men även det vi har med andra…Vi lever i en öppen monogam relation. Dvs alla äventyr har vi ihop, vi ser till så att vi befinner oss i samma sexbubbla, samma sex-sfär. När vi har sex med andra så befinner vi oss ofta i samma rum. Vi är alltid nyfikna på varandra o kommunicerar så öppet vi bara kan om allt vi tänker o känner.

Vi har båda kreativa yrken o ett gäng barn med olika bra personer, som vi tar hand om varannan vecka- barnen alltså inte dom bra personerna 😉

Heterosexuella, bisexuella, heteroflexibla, sexnyfikna, pansexuella? Vi bryr oss inte värst vad man skulle kalla oss- men ok, sexfriendly, är en beteckning vi är bekväma med.

Allt handlar om det som kan uppstå i mötet o det man kommer överens om tillsammans. Vi uppskattar människor som delar den inställningen.

En annan grej är ju vår nyfikenhet o utlevnad av bdsm. Vi gillar att låta oss inspireras o vill gärna lära känna ännu fler som delar detta intresse.

Vårt äventyr handlar om att lära o uppleva ännu mer tillsammans med andra. Det finns så mycket mer i den här sexmedflera-världen vi vill utforska.