Vi är El och Jo

Ett medelålders par som är kära som fan och älskar sex. Framför allt det vi har ihop, men även det vi har med andra…Vi lever i en öppen monogam relation. Dvs alla äventyr har vi ihop. Har vi sex med andra så befinner vi oss alltid i samma rum. Vi är alltid nyfikna på varandra och kommunicerar så öppet vi bara kan om allt vi tänker och känner.

Vi har båda kreativa yrken och ett gäng barn med olika bra personer, som vi tar hand om varannan vecka- barnen alltså inte dom bra personerna 😉

Heterosexuella, bisexuella, heteroflexibla, sexnyfikna, pansexuella? Vi bryr oss inte värst vad man skulle kalla oss- men ok, sexfriendly, är en beteckning vi är bekväma med.

Allt handlar om det som kan uppstå i mötet och det man kommer överens om tillsammans. Vi uppskattar människor som delar den inställningen.

En annan grej är ju vår nyfikenhet och utlevnad av bdsm. Vi gillar att låta oss inspireras och vill gärna lära känna ännu fler som delar detta intresse.

Vårt äventyr handlar om att lära och uppleva ännu mer tillsammans med andra. Det finns så mycket mer i den här sexmedflera-världen vi vill utforska.