Men det här är ju helt…bisarrt!

Théodore Géricault ”Three lovers” 1817–1820

Vi har fått till en dejt med en kvinna vi lärt känna o gillar. Det är inte första dejten så det är Sex i luften. Vi har känt nyfikenhet o attraktion, allt är krattat för en bra upplevelse. Vi äter, pratar o dricker vin i kvällsolen. Perfekt. Vi bjuder upp henne på vår vind, där vi hyser en sagosex-värld, en liten bubbla med tända ljus o stor madrass, en plats där allt som har med stundande jobbhöst o vardag att göra hålls utanför. O allt som händer mellan oss tre är fortsatt bra. Tillomed den inledande tafatta stunden när vi ska förvandla oss till sexpersoner är rimlig, den ingår o är ok. Sen gungar det på bra. Osäkerheten blir till varma kyssar, tre vuxna människor som drar igång en sensuell o sexig kväll, allt enligt förväntan o plan. Det blir en akt 1 som svajar något. Vår lilla ovana med den här Female Female Male-dynamiken gör att Jo har en liten svårighet att slappna av (klarspråk: kuken vill inte stå), vissa prestationstankar dyker upp i huvet på honom o stör. Men i pausen ligger vi där nakna på rygg o sätter ord på det som känns, det blir avslappnat o naturligt. O när sen akt 2 smyger igång då får vi till det sömlösa o härliga på allvar, då lyfter det (klarspråk; kuken vill väldigt gärna stå!) El slickar vår gäst som suger Jo’s kuk. Samtidiga kyssar på tre, tre tungor som alla vill vara med. Sen knullar Jo vår gäst som slickar El. Där o så blir det till det man vill ha. Ivrigt o glupskt. Glädje o lekfullhet. Compersion för fulla muggar.

O så kommer Jo i vår gäst.

O en plötslig tanke om hur absurd situationen är far igenom Els huvud. Det är inte sting, det är fortfarande en glädje i allt som händer. Men det är som att El hamnar i den textila världen (den som är normen) för en kort stund o kikar in därifrån. El o Jo, vi två älskar varandra, o i den textila världen ska ju två älskande förenas i spasmiska simultana orgasmer. I den textila världen är det det yttersta beviset för kärlek, en självklar brygga mellan sex o kärlek. Men där är Jo, o han kommer i en annan kvinna. O med den textila världens glasögon  på så är det ju som händer helt…bisarrt.

O trots att vi känner oss erfarna o djupt inne i den här sex-med-flera-världen så har det hänt förut. Jo har plötsligt sett El, mitt i ett härligt o avundsvärt hånglande med en annan o tänkt: ”…men det här är ju ändå knasigt, den där personen är ju inte jag!…” El har sett Jo’s kuk vara inne i mun som inte är hennes. Jo letar efter El, var ett tag sen han såg henne. O där ligger hon på sängen o blir slickad av någon som inte är Jo. Fullkomligt absurt. O fullkomligt härligt.

O det kommer hända igen. Textilvärlds-glasögonen trillar plötsligt ner framför ögonen o blir till en påminnelse om det härliga i den bredvid-värld vi verkligen vill vara i. Vi är medvetna om det normbrytande i det vi vill syssla med. Att vi ligger med andra är i mångas ögon inget mindre än helt…bisarrt. Men det bryr vi oss gladeligen inte om.

2 reaktioner till “Men det här är ju helt…bisarrt!”

Lämna en kommentar