Prestera! Leverera!

Vi är i färd med att ha sex med människor vi inte känner. Vi har inte pratat så mycket, vi vet inte vad vi hoppas på eller vad som förväntas. Men en sak är säker: vi vill inte göra någon besviken. Vi vill vara dom där lätta o sexiga o öppna o okomplicerade personerna som vi vet att vi kan vara. Dom som ständigt är beredda att leverera som sexpersoner, dom som bidrar till den söm-lösa sexupplevelsen för alla. Ett sånt rykte lämnar vi gärna efter oss. Så vill vi ju känna oss.

Men paradoxalt nog så är det väl ändå så, att det är när vi är lugna o trygga o tar sexet som det kommer som vi är som härligast?

Nej det är ju inte bara i vår sexmedfleravärld som prestationskraven ligger på lur, dom där som lätt kan göra att kuken inte vill stå, o fittan inte bli våt. Men när fokus ligger på sex så kan det ju lätt hända. O möjligen funkar kuken o fittan ok, men sexet vi har blir ändå inte sådär svirrande härligt som det finns möjligheter till.

O kanske är det för att vi känner att vi ska prestera mer än att vi ska uppleva?

Självklart, men ändå: det är ingen tävling vi ska kasta oss ut i. Ingen kommer vinna. Det är en ren upplevelsevärld vi bjuder varandra på. Sex-tivolit har öppnat! Kan vi inte se som allas vår enda uppgift att vara nakna o vara på plats? Bara liksom börja där. Vi släpper huvet o far in i upplevelsen. Vi siktar på att mindre betrakta oss utifrån, sikta mot att inte tänka, ”hmm det här går ju bra…” eller värre: ”…hmm det här känns inte helt hundra…Undras om hon inte tycker att jag gör det jag borde?…Mina kyssar är kanske inte så sköna?…Slickar jag henne rätt?…” Huvet huvet, hela tiden huvet, åååh ibland skulle man vilja kunna koppla loss det o lägga det åt sidan…

Så istället: tänka på att vår lust o våra kroppar räcker långt nog. Fuck prestationskraven. Försök att se sexmedflera-sexet som världens möjlighet du får, inte som något som är ute efter att avslöja dig som en som inte räcker till. Sexet vi har ihop med andra är ett stort glänsande sexpaket som vi alla hjälps åt med att öppna o upptäcka innehållet av.

*

Vi är här o vi är sköna. Vi räcker bra. O lyssna nu när Klassikern dyker upp o stämmer likabra som alltid: det är inte målet, det är resan. O vilken otrolig resa vi kan få tillsammans. Tillsammans, tillsammans, tillsammans. The keyword.

5 reaktioner till “Prestera! Leverera!”

  1. JA, men jaaa…
    sexet utan krav, prestation o planering är helt klart bäst!

    Vi skriver med flera.. och det är alltid kul o höra vad som gillas o så – MEN när det ska planeras vad man ska göras vid träff så brukar vi ropa stopp! I med backen..
    Det går inte att i förväg bestämma att hen ska slicka hon medan hen suger där när hen knullar där o hen pullar där..o sen göra si o sen göra så.. etc etc..
    Nej nej.. detta är testat och det blir inge bra!
    Sen givetvis, är det inte fel o veta vad man INTE får göra ( även om vi själva inte har några inten 😂) o veta lite om vad man verkligen vill prova på .

    Det här med processens gång ja, det är det som är så häftigt .. det som händer , händer och hur det sen slutar det märker vi.. Har man inte gått eller har man sprutat flera gånger är oviktigt.. Det viktiga är att alla hade de bra, o skönt med VARANN 😍🔥
    Puss 💋

    Gillad av 1 person

      1. Ja det måste vara det enda rimliga alternativet!
        Hade alla gått med på att ha en ansiktsmask så hade det varit en kul grej att filma en träff med en chestcam, från början till slut 😊

        Gilla

Lämna en kommentar