Så skulle vi kunna presentera oss…

bild på oss

Vi är ett medelålders par, El och Jo. Vi är kära som fan och vi älskar sex. Framför allt det vi har ihop, men även det vi har med andra…Vi lever i en öppen monogam relation. Dvs alla äventyr har vi ihop. Har vi sex med andra så befinner vi oss alltid i samma rum. Vi är alltid nyfikna på varandra och kommunicerar så öppet vi bara kan om allt vi tänker och känner.

Vi har båda kreativa yrken och ett gäng barn med olika bra personer, som vi tar hand om varannan vecka- barnen alltså inte dom bra personerna 😉

Heterosexuella, bisexuella, heteroflexibla, sexnyfikna, pansexuella? Vi bryr oss inte värst vad man skulle kalla oss. Det handlar ju om det som kan uppstå i mötet och det kan man komma överens om tillsammans. Vi uppskattar människor som delar den inställningen.

En annan grej är ju vår nyfikenhet och utlevnad av bdsm. Vi gillar att låta oss inspireras och vill gärna lära känna ännu fler som delar detta intresse. Lära och uppleva ännu mer tillsammans med andra. Det finns så mycket mer i den här världen vi vill utforska.

3 reaktioner till “Så skulle vi kunna presentera oss…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s